Följ installationsanvisningarna nedan.


Wave Wave
Wave Wave

Framtidens plattform för tandvård

För att dina patienter är värda din tid!
FRENDA är det molnbaserade journalsystemet som utgör hjärtat i vår kompletta och kraftfulla plattform för tandvård. I vår plattform sammanför vi de system och funktioner som du behöver för att bedriva modern och effektiv tandvård med hög kvalitet och säkerhet. Vill du veta mer om hur vår lösning förenklar ditt arbete och ger dig mer tid för dina patienter? Kontakta oss redan idag!Kontakta ossBoka en demoProva gratis

Våra funktioner underlättar ditt arbete

Vi erbjuder smarta funktioner som är enkla att använda, ökar er effektivitet och ger er mer tid för era patienter.Remisshantering
Fullt stöd för hantering av inkommande och utgående remisser, både elektroniskt och fysiskt.

Röntgenkopplingar
I FRENDA har du enkel koppling till samtliga röntgenprogram på den svenska marknaden.

Prislista

Vi har en rollbaserad prislista där du betalar en användarlicens per roll och användare i FRENDA.

Vi anser att du får mest ut av vår lösning om du använder all funktionalitet som vi erbjuder, därför är all funktionalitet som beskrivs här inkluderad i vårt pris.

Vi tar också ut en engångskostnad som ger dig och din personal alla förutsättningar för en effektivare vardag: Uppstartskostnad och inställningar 11 900 kr. Konvertering av befintlig databas 12 900 kr. Utbildning 6 timmar på plats ingår.

FRENDA kommunicerar med Försäkringskassan i real-tid, vi gissar inte vilket besked du kommer få på ersättningsbegäran och förhandsprövningar utan du kan förlita dig på att du alltid får det faktiska beslutet från Försäkringskassan på någon sekund. Självklart kan du också lätt se patientens kvarvarande ATB och STB direkt i vår lösning.

I FRENDAs hälsodeklaration har vi direktintegration till FASS. Du kan med lätthet söka upp information från FASS om stavning, dosering etc. om läkemedel som din patient använder.

Vi har kassakopplade betalterminaler vilket underlättar vid kortbetalning och minimerar felkällor i och med att beloppet skickas direkt från FRENDA till terminalen utan att detta behöver knappas in manuellt.

Vi erbjuder en faktureringstjänst i samarbete med Lowell vilket gör att osäkra patientfodringar är ett minne blott, pengarna når ditt konto nästkommande arbetsdag. Patient ges möjlighet att dela upp betalningen på upp till 24 mån med flexibla villkor utan att det påverkar era intäkter.

Koppling till e-recept via ApoEx ingår i vår plattform. Skriv ut e-recept direkt från FRENDA samtidigt som detta journalförs automatiskt.

Våra kopplingar ger dig rätt verktyg för ditt arbete

I FRENDA samlar vi de system du behöver för att utföra ditt arbete effektivt, allt i en och samma plattform. Ännu en anledning att välja oss. (för muspekaren över de olika logotyperna för att läsa mer)


FK FASS Bambora Lowell ApoEx

Varför välja oss?

Molnbaserad plattform
Vår lösning bygger på en molnbaserad plattform, du når journalsystemet enkelt via internet. Inga krångliga installationer eller höga systemkrav. Uppdateringar sker kontinuerligt och automatiskt utan att varken du eller din IT-tekniker behöver vara inblandade. Data sparas i molnet och du slipper oroa dig för back-up och dyrt underhåll av lokala servrar för att hantera patientdata.

Allt-i-ett
Vi tror på att vi bäst hjälper dig att bli framgångsrik genom att erbjuda dig all funktionalitet som finns i vår plattform, därför ingår all funktionalitet för alla användare i priset för FRENDA. Tidsbesparande röststyrning, flexibel webbtidbok, Molnbaserad datalagring inklusive back-up, ja allt!

Kommer snart: Integrerad röntgen och bildhantering med molnbaserad datalagring
Inom kort lanserar vi vår unika röntgenlösning som förstärker vår plattform än mer. Lösningen är integrerad med journalsystemet och ger användaren mångsidiga möjligheter att granska och hantera sina röntgenbilder och studier. Det bästa av allt är att all bilddata sparas och backas upp i molnet, det möjliggör stor besparingspotential i er lokala IT-miljö. Du kan också använda din befintliga röntgenutrustning med vår lösning, du behöver varken byta sensorer eller scanners.