Lär känna oss på FRENDA
Mia Eriksson - Supportchef

Mia - Supportchef på FRENDA

Vad har du för relation till tandvård

Jag utbildade mig till tandsköterska och arbetade kliniskt ett antal år. Det var där på kliniken som intresset för journalsystem tog sin fart. Nu sedan dryga 20år har jag arbetat kring utveckling av journalsystem.

Vad gör dig till en bra kollega

Jag tar ansvar och man kan räkna med min leverans. Jag är engagerad och delaktig. Jag kan erkänna när jag har fel. Jag tycker om att se andra växa.

Vilka är dina tre bästa egenskaper

Driven, lösningsorienterad och orädd

Har du någon dold talang

Inga dolda, men jag är extra talangfull när det kommer till att träna, lyssna på hårdrock och att förtära lakritspaddor

Vad gör dig till en bra kollega

Jag vill alltid hjälpa till och lära mig nya saker så att jag utvecklar mitt arbete och min kunskap. På FRENDA ställer vi alltid upp för varandra. Vi är som en stor familj.

Vad är det bästa med att arbeta på FRENDA

Jag tycker det är så häftigt hur vi snabbt och enkelt teamar ihop oss, finner nya arbetssätt och levererar tillsammans och kanske speciellt vid tillfällen då det ”kört ihop sig”. Att få omge sig med så många olika ”profiler” av kollegor ger mig utrymme att utvecklas åt så många håll både på det mer privata och yrkesmässiga planet.

Mia_porträtt_Supportchef

Som supportchef på FRENDA har jag förmånen att arbeta i ett otroligt driftigt och roligt gäng. Hos oss är dagarna fyllda av kontakt med våra användare och mitt fokus ligger konstant på att förbättra flödet och upplevelsen.

Favoritcitat

Självklart är inte självklart innan det är Viklart

Ingen aning

Nyfiken på FRENDA?

Henrik Dillon Åberg
070 789 40 54

Följ gärna oss på våra sociala kanaler!