Blivande tandvårdshjältar – tandsköterskor – lär sig om FRENDA

Tandsköterske

Föreläsning om FRENDA Journalsystem för blivande tandsköterskor

Ebba som arbetar med kundutveckling hos oss besökte TUX – Yrkeshögskola och deras tandsköterskestudenter för att berätta mer om FRENDA Journalsystem. På dom flesta av våra föreläsningar visar vi en presentation och ger därefter en demo i systemet, resten av tiden ägnas åt frågor och svar för deltagarna. Om du intresserad av att studera till tandsköterska – Besök TUC Yrkeshögskola! Vill du boka in en föreläsning om FRENDA? Klicka på knappen nedan:


” Dom senaste åren så har jag haft föreläsningar för studenter.
Jag vill att eleverna ska få känna på FRENDA och vara beredda när dom kommer ut på praktik och sedan ska söka jobb. Eftersom det är så många klinker som använder sig utav FRENDA”

— Ebba, Kundutvecklare