Äntligen skapar vi en egen utbildningsplattform

[menu_in_post_menu menu=4 style=”dropdown” placeholder_text=”Gå till…”]

Att vår utbildning i journalsystemet genomförts via fjärruppkoppling (online) har varit oundvikligt med tanke på den pandemi som drabbat världen. Vi hoppas att i framtiden kunna erbjuda våra användare anpassade lösningar, hur dessa olika lösningar kommer se ut är något som i stunden fortfarande diskuteras.
Ett steg i detta är att ta fram en FRENDA- utbildningsplattform.

Arbetet med plattformen är i full gång och vi hoppas kunna lansera senare i höst 2021. Tills dess hittar du all utbildning som vi erbjuder här

Du som FRENDA- användare kommer kunna ansluta till plattformen och där ta del av den utbildning som vi erbjuder.
Det kommer finnas utbildning för både FRENDA Journal och FRENDA Röntgen. I huvudsak vill vi kunna erbjuda kliniker som startar med FRENDA en bra grundutbildning. En utbildning som ger förutsättning att lära sig och förstå flödet i FRENDA, samt en uppfattning om alla dom funktioner som finns och hur dom kan användas. Vår ambition framöver är att ta fram kortare kurser med fokuserade områden för dig som vill ha en fördjupad kunskap i FRENDA.

Läs mer om FRENDA Journalsystem här

Se vår demofilm om FRENDA Journal: