Vill du bli en del i vårt utvecklingsteam?

Vi söker seniora .NET och C# utvecklare
FRENDA AB utvecklar och förvaltar FRENDA – en heltäckande molnbaserad IT-lösning för tandvård. Vi har flera hundra tandläkarmottagningar som kunder – däribland de 2 största privatägda kedjorna i Sverige. Vi står inför en expansiv fas och behöver förstärka vårt utvecklingsteam med vassa .NET utvecklare. Vi arbetar med avancerade tekniska lösningar i ett agilt team där du som teammedlem får ta stort ansvar för utvecklingsarbetet.

Idag är vi totalt 35 personer som arbetar med FRENDA, fördelat på Teknik, Support, Sälj och Ledning. Vi sitter i nyrenoverade lokaler ett stenkast från Hötorget i centrala Stockholm. Arbetet bedrivs i huvudsak från kontoret men arbete på distans förekommer.

Din Profil
Minst 5 års erfarenhet av:

  • Utveckling i C# .NET
  • SQL, WPF, REST & Entity Framework
  • Agilt arbetssätt
  • Continuous integration/Continuous delivery

Fördel om du har erfarenhet av:

  • gRPC
  • Microservices
  • Microsoft Azure
  • Kubernetes / Docker Swarm
  • Octopus Deploy
  • Webb-utveckling (Angular)

Då det mesta av vårt arbete och kommunikation med kunder sker på svenska är det ett krav att kunna tala och skriva svenska på god nivå. Engelska är också nödvändigt då vi har ett team utomlands och kommunikationen inom utvecklingsteamet sker ofta på engelska.

Om FRENDA
FRENDA AB startades 2017 och erbjuder en heltäckande molnbaserad IT-lösning för tandvård. Lösning består i dels en komplex molnbaserad lösning för Journal (som innefattar medicinsk information, ekonomi, behörighetshantering, kommunikationsverktyg, webbokningar och mycket mer) men även en helt unik fullskalig lösning för att hantera och lagra röntgenbilder.

Vi som jobbar på FRENDA är stolta över vår produkt och det fantastiska genomslag vi på kort tid fått och vi är idag marknadsledande  inom IT-lösningar för tandvård i Sverige. Men vi är inte nöjda och nu lyfter vi blicken utanför Sveriges gränser för vidare expansion ut på den europeiska marknaden. Läs mer om FRENDA och våra lösningar

Hur vi arbetar i teamet
Utvecklingsteamet idag av cirka 15 personer med ansvar för framförallt utveckling och teknisk förvaltning, men även att bistå bolaget med specialistkompetens inom olika områden i FRENDA såsom Röntgen och Business Intelligence.

Vi arbetar agilt i sprintar om  3-4 veckor med dagliga standups i ett trimmat team i vilket man ges möjlighet att jobba över hela kodstacken. Vi är modiga och vågar när det gäller att tänka om och vi gillar nya idéer. Utöver att ständigt vässa och anpassa FRENDA plattformen ingår även drift, deltagande i kravarbete samt teknisk stöttning av vårt supportteam i vårt ansvar.

För att passa in i teamet behöver du vara genuint intresserad av systemutveckling, nyfiken och ödmjuk. Du behöver inte ha erfarenhet från hälso- och sjukvårdssektorn men du behöver vara intresserad och lyhörd för våra kunder och den domän de arbetar inom.

Välkommen med din ansökan!
Vi tar tacksamt emot din ansökan via jobb@frenda.se
Arbetet med att gå igenom ansökningarna påbörjas i augusti,
återkoppling sker från och med v.33

UtveckLare FRENDA AB